Arrangement:  E-Chopper rijden met bijlwerpen
Locatie: Wheels For Fun             

Overzicht arrangement (voorbeeld):
12.00: Aanvang
12.30: Start 1e ronde activiteiten
14.30: Pauze
15.00: Start 2e ronde activiteiten
16.00 Einde 2e ronde activiteiten

Dit arrangement is inclusief:
koffie/thee
2 uur e-chopper rijden
1 uur bijlwerpen, airhockey, poulen, darten
2 consumpties (non alcohol)

Prijs € 40,00 p.p. incl. BTW
Grote groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Nu boeken

Te boeken met lunch, hapjes, barbecue of buffet.
Minimaal aantal personen:  10
Maximaal aantal personen: 40

Zelf meenemen:
Goede schoenen
Zonnebril
Laadsnoer
Geldig AM / B-rijbewijs

Bijlwerpen
Bijlwerpen kent iedereen van de vikingen. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je bijlwerpen op onze bijlwerpbaan. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor bijlwerpen heb je een scherp oog en vaste hand nodig om de meeste punten te scoren. Bij het verlies van enige concentratie kan je zo het spel verliezen!

Bedrijfsuitje Friesland/Drenthe – Wilt u ook een geweldig bedrijfsuitje in Friesland/Drenthe met uw complete team? Teambuilding is zeer belangrijk voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en wordt vaak gelinkt aan een verhoogde productiviteit. Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in de provincie Friesland/Drenthe, kunt u het beste even komen kijken bij Wheels For Fun: voor de leukste e-chopper tochten in de open natuur!

Een personeelsuitje in Friesland/Drenthe is altijd goed geregeld, en zeker bij Wheels for fun in Oosterwolde. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en kunt tot 20 personen per e-chopper tocht de natuur.

E-chopper rijden Friesland, Drenthe, de leukste manier om je snel en geluidloos te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Wheels For Fun , e-chopper rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje e-chopper rijden bij Wheels For Fun geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid en haalt de innerlijke rust in je naar boven. Rij samen met je  vrienden in een waanzinnige mooi natuurgebied. Wil jij 1 uur e-chopper rijden, 2 uur e-chopper rijden of 3 uur e-chopper rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al e-chopper rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld e-chopper rijden met buksschieten!