Arrangement:  E-Chopper rijden met buksschieten
Locatie: Wheels For Fun                   

Inbegrepen activiteiten:
E-Chopper rijden / tourtocht
Luchtbuks schieten
Racesimulator formule 1 (virtueel)
Airhockey
Poulen
Darten

Overzicht arrangement (voorbeeld):
12.00: Aanvang
12.15: Instructie e-chopper rijden tourtocht
13.30: Start 1e ronde activiteiten
14.30: Einde 1e ronde activiteiten
14.45: Pauze met één consumptie
15.00: Instructie 2e ronde activiteiten
15.15: Start 2e ronde activiteiten
16.15: Einde 2e ronde activiteiten
Afsluiting naar wens

De bovengenoemde activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs € 45,00 p.p. incl. BTW
Grote groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Nu boeken

Te boeken met lunch, hapjes, barbecue of buffet.
Minimaal aantal personen:  10
Maximaal aantal personen: 40


          
Dit arrangement is inclusief:
Koffie/thee
2 consumpties (alleen frisdrank)
1.5 uur e-chopper rijden tourtocht
Luchtbuksschieten, Formule 1 racen, airhocky, en poulen

Zelf meenemen:
Goede schoenen
Zonnebril
Laadsnoer
Geldig AM / B-rijbewijs

Luchtbuks schieten
Bij het bukschieten draait het om het stil houden van het luchtbuks geweer en de juiste ademhaling.
Er wordt geschoten op de traditionele kaart. Leuke activiteit om eens te proberen.

Racesimulator
U gaat het formule 1 racen aan. Ervaar hoe het is een formule 1 race te rijden met een levensecht stuur. Het spel word op een groot scherm geprojecteerd voor een levens echte ervaring.

Airhockey
Nog even een korte uitleg: air hockey is een spel aan een tafel met een schijf of puk en twee zogenaamde pods. Met deze pods moet de puk in het doel (een spleet aan het eind van de tafel) van de tegenstander worden gestoten. Onder de tafel zit een compressor die lucht blaast door gaatjes in de tafel. Met deze lucht kan de puk zich soepel voortbewegen. Het spel duurt meestal een minuut of 3. Maar vergis u niet, in deze betrekkelijk korte tijd kan er aardig getranspireerd worden. Een combinatie van spanning, sensatie en een overbelaste armspier maken het air hockey tot een onderschatte krachtmeting.

Bedrijfsuitje Friesland/Drenthe – Wilt u ook een geweldig bedrijfsuitje in Friesland/Drenthe met uw complete team? Teambuilding is zeer belangrijk voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en wordt vaak gelinkt aan een verhoogde productiviteit. Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in de provincie Friesland/Drenthe, kunt u het beste even komen kijken bij Wheels For Fun: voor de leukste e-chopper tochten in de open natuur!

Een personeelsuitje in Friesland/Drenthe is altijd goed geregeld, en zeker bij Wheels For Fun in Oosterwolde. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en kunt tot 20 personen per e-chopper tocht de natuur.

E-chopper rijden Friesland, Drenthe, de leukste manier om je snel en geluidloos te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Wheels For Fun, e-chopper rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje e-chopper rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid en haalt de innerlijke rust in je naar boven. Rij samen met je  vrienden in een waanzinnige mooi natuurgebied. Wil jij 1 uur e-chopper rijden, 2 uur e-chopper rijden of 3 uur e-chopper rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al e-chopper rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld e-chopper rijden met boogschieten!