E-Chopper rijden Appelscha

E-Chopper rijden in Appelscha
Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur van omgeving Appelscha te rijden op de elektrische E-Chopper. Start  Appelscha uw prachtige bosrijke e-chopper tour in de omgeving van Drenths Friese Wold/Fochteloerveen.

E-chopper rijden
1 uur     €20,00 p.p.
2 uur     €25,00 p.p.
3 uur     €35,00 p.p.
Dag       €55,00 p.p

vul onderstaand formulier in

E-Chopper rijden
Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur van het Appelscha te rijden op de elektrische E-Chopper. U gaat met een aangegeven route op de E-Chopper door een prachtige bosrijke omgeving rijden.

U rijdt over openbare verharde wegen. Op beide geldt de Nederlandse Verkeerswetgeving. Deelname aan de E-Chopper tocht geschied volledig op eigen risico.

E-Chopper, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij  Wheels for fun Appelscha, E-Chopper rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep E-Chopper te rijden in Appelscha. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje E-Chopper rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Wil jij 1 uur E-Chopper rijden, 2 uur E-Chopper rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al E-Chopper rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld  E-Chopper rijden en Bijlwerpen !