Bijlwerpen in Friesland

Bijlwerpen Friesland
Bijlwerpen kent iedereen van de vikingen. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je bijlwerpen op onze bijlwerpbaan. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor bijlwerpen heb je een scherp oog en vaste hand nodig om de meeste punten te scoren. Bij het verlies van enige concentratie kan je zo het spel verliezen!

Bijlwerpen, het is stoer, het is nieuw en het is het meest enerverende wat je ooit hebt gedaan. Voel de power van dat machtige gereedschap in je hand en gebruik al je kracht om die hakbijl met volle vaart naar de target te slingeren. We garanderen dat er oergevoelens in je los zullen komen waarvan je niet wist dat je ze in je had! Ben jij de nieuwe viking

We zijn supertrots om deze mega hype uit Amerika te introduceren in Nederland. Mannen, vrouwen, groot en klein, iedereen kan het, dus trommel je vrienden of collega’s op en daag elkaar uit voor een onvergetelijk toernooi.

Tijdens een sessie zul je veelvuldig bijlen werpen, de bullseye raken en je vrienden aanmoedigen. Tussen het werpen door kun je gezellig wat drinken en socializen met je teamgenoten. Uiteraard zorgen onze werpcoaches ervoor dat alles veilig gebeurt.

Wil jij Bijlwerpen, ? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al Bijlwerpen vanaf 6 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld  E-Chopper rijden en Bijlwerpen !