e-chopper rijden oosterwolde

E-chopper rijden Oosterwolde – de leukste en mooiste e-chopper tochten in de provincie Drenthe te Oosterwolde boek je natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-chopper rijden in Oosterwolde met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-chopper tochten / e-chopper verhuur in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn dinsdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-chopper rijden in oosterwolde

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 1 uur e-chopper rijden, 2 uur e-chopper rijden en 3 uur e-chopper rijden. U kunt met 2 tot 20 personen e-chopper rijden in Oosterwolde op onze locatie in Oosterwolde. Er starten elke dag 3 verschillende groepen met een e-chopper tocht door de prachtige omgeving van Oosterwolde! Om een e-chopper te kunnen besturen dient u in het bezit te zijn van een AM-B-rijbewijs, aangezien er op de openbare fietspaden gereden wordt.

e-choppertochten in oosterwolde

E-chopper rijden in Oosterwolde is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en kunt u op pad. Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur. De e-choppertocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-chopper is net als een gewone scooter en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van e-chopper rijden Oosterwolde zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-chopper rijden in Oosterwolde combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper rijden OosterwoldePrijs in €Aantal mensenDuur
1 uur€20,00 p.p.2-271.5 uur
2 uur€25,00 p.p.2-272.5 uur
3uur€35,00 p.p.2-273.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-276.5 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-chopper rijden in Oosterwolde met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit luchtbuks schieten. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website Wheels For Fun

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-chopper wilt rijden in Oosterwolde, Friesland bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-choppers ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van onze partners, “Witte huis”. Hier is genoeg ruimte voor u beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien op de e-chopper in de natuur van Oosterwolde. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-choppertocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun!