e-chopper verhuur

E-chopper verhuur – de leukste en mooiste e-chopper tochten in de provincie Friesland/Drenthe boek je natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-chopper rijden in Drenthe met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-chopper tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-chopper verhuur bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen
1 uur e-chopper rijden, 2 uur e-chopper rijden en 3 uur e-chopper rijden. U kunt met 2 tot 20 personen e-chopper rijden in Friesland/Drenthe op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-chopper tocht door de prachtige provincies Friesland/Drenthe! Om een e-chopper te kunnen besturen dient u in het bezit te zijn van een AM-B-rijbewijs, aangezien er op de openbare weg gereden wordt.

e-chopper verhuur in Friesland/drenthe

E-chopper verhuur in Friesland/Drenthe is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein. Gaat dit goed, dan vervolgen u de weg naar openbare fietspaden in de natuur. De tocht is onbegeleid. Het besturen van een e-chopper is net als een gewone scooter en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van E-chopper verhuur Friesland/Drenthe zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever E-chopper rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper verhuurPrijs in €Aantal mensenDuur
1 uur€20,00 p.p.2-161.5 uur
2 uur€25,00 p.p.2-162.5 uur
3 uur€35,00 p.p.2-163.5 uur
Dagverhuur€50,00 p.p.2-168 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-chopper rijden in Friesland/Drenthe met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit quad rijden, e-chopper rijden, luchtbuks schieten (o.a. kleiduiven), bostochten in het klimbos, boogschieten, mountainbiken. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website Wheels For Fun.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-chopper wilt rijden in Oosterwolde, Friesland/Drenthe bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-choppers ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van onze partners, “Fletcher Hotel de Zon”. Hier zijn 3 zalen voor u beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-chopper rijden in Friesland/Drenthe. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-choppertocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun !