e-chopper verhuur Friesland

E-chopper verhuur Friesland – de leukste en mooiste e-chopper verhuur in de provincie Friesland natuurlijk bij Wheels For Funl . Wil jij een e-chopper huren in Friesland met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-chopper verhuur  in Oosterwolde, Friesland: Wheels For Fun  natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-chopper verhuur bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 1 dag e-chopper huren, 2 dagen e-chopper huren en 3 dagen e-chopper huren . U kunt met 2 tot 20 personen e-chopper rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-chopper verhuur Friesland door de prachtige provincie Friesland! Om een e-chopper te kunnen besturen dient u in het bezit te zijn van een AM-B-rijbewijs, aangezien er op de openbare weg gereden wordt.

e-chopper verhuur in friesland

E-chopper verhuur in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-chopper is net als een gewone scooter en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van e-chopper verhuur Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-chopper  huren in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper huren FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
1 dag€50,00 p.p.2-2012 uur
2 dagen€90,00 p.p.2-2048 uur
3 dagen€125,00 p.p.2-203.5 uur
weekverhuur€200,00 p.p.2-206.5 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-chopper verhuur in Friesland met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit bijlwerpen, luchtbuks schieten of boogschieten. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u een e-chopper wilt huren in Oosterwolde, Friesland bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-choppers ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van onze partners in Friesland, “Fletcher Hotel de Zon”. Hier zijn 3 zalen voor u beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-chopper rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-chopper verhuur voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!