e-fatbike goedkoop huren Groningen

E-Fatbike goedkoop huren (omgeving) Groningen? Wheels For Fun is de verhuurder voor e-fatbikes en bevind zich in Oosterwolde. Een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen op de e-fatbike. Een e-fatbike is dé manier om de omgeving op een ontspannen, maar sportieve manier te verkennen.

Ben jij op zoek naar een uitdagend maar goedkoop uitje in de omgeving van Groningen? Huur dan nu een E-fatbike bij Wheels For Fun voor een aantrekkelijke prijs. Wil jij e-fatbike rijden in (omgeving) Groningen? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-fatbike tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor het huren van een e-fatbike in omgeving Groningen!

E-fatbike goedkoop huren bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kun jij kiezen tussen verschillende pakketten wanneer je gaat rijden op een e-fatbike. Ten eerste kies jij natuurlijk hoe lang je wilt e-fatbike rijden. Maak de keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden en 3 uur e-fatbike rijden. Bij ons ben je welkom vanaf 2 tot 17 personen om te e-fatbike rijden in omgeving Groningen op onze locatie in Oosterwolde. Kom je langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Goedkoop e-fatbike huren in Groningen

Goedkoop e-fatbike rijden? Bij Wheels For Fun maken wij dit mogelijk voor de omgeving Groningen. Een prachtige omgeving om te genieten van rust, ruimte en de mooiste natuur. Jij krijgt op de start locatie in Oosterwolde (Friesland) een duidelijke instructie over de te gebruiken e-fatbike, daarnaast maken wij samen een rustige testrit. Gaat dit goed? Dan kun je genieten van de door jou gekozen route over openbare fietspaden in de omgeving van Groningen. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van e-fatbike rijden bij Wheels For Fun zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak een keuzen uit de pakketten. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Wheels For Fun.

E-Fatbike huren Prijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-172.5 uur
3 uur€35,00 p.p.2-173.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-176.5 uur