e-fatbike huren appelscha

E-fatbike huren Appelscha – Geniet van de unieke omgeving van Appelscha per E-chopper. Kies voor een E-fatbike tocht van Wheels For Fun.

Wil jij E-fatbike rijden in Appelscha samen met jouw vriendengroep, als personeelsuitje of als vrijgezellenfeest? Dan helpen wij van Wheels For Fun in Oosterwolde jou graag verder met ons unieke aanbod E-fatbike tochten. Onze vestiging vind jij in Oosterwolde, de perfecte uitvalsbasis voor het huren van een E-fatbike in omgeving Appelscha.

Van vrijdag tot en met zondag zijn wij elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder op deze pagina, of neem direct contact met ons op.

pakketkeuze E-fatbike huren

Bij Wheels For Fun kun jij kiezen uit verschillende pakketten wanneer jij gaat rijden op een E-fatbike. Ten eerste kies je natuurlijk hoe lang je wil E-fatbike rijden. Maak de keuze tussen 2 uur E-fatbike rijden en 3 uur E-fatbike rijden. Groepen van 2 tot 19 personen E-fatbike rijden.

Komt u langs met een grote groep (van meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-chopper tocht vanaf onze locatie in Oosterwolde.

Prijzen E-fatbike huren

Huur jij een E-fatbike bij Wheels For Fun, dan kun jij een keuze maken uit verschillende pakketten. De prijzen voor het huren van een E-fatbike in Appelscha zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak een keuze.

E-fatbike huren AppelschaPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-172.5 uur
3uur€35,00 p.p.2-173.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-176.5 uur

Arrangementen Appelscha

Appelscha is een dorp in de prachtige natuurlijke omgeving van het Drents-Friese Wold. Een tocht door de omgeving van Appelscha is goed te combineren met één van de andere dorpen in de omgeving. Daarnaast bieden wij ook verschillende arrangementen in de omgeving. Jij hoeft je niet te vervelen wanneer jij een E-fatbike huurt bij Wheels For Fun.