e-fatbike Rijden Drenthe

E-Fatbike rijden Drenthe – de leukste en mooiste e-fatbike tochten in de provincie Drenthe natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-fatbike rijden in Drenthe met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-fatbike tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-fatbike rijden bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u een e-fatbike wilt rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden en 3 uur e-fatbike rijden. U kunt met 2 tot 15 personen e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-fatbike tocht door de prachtige provincie Friesland en Drenthe! 

e-fatbike rijden in Drenthe

E-fatbike rijden in Drenthe is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Waar kan ik op mijn e-fatbike rijden in Drenthe?

Er zijn verschillende plekken in Drenthe waar je met een fatbike kunt rijden. Hier zijn een paar suggesties:

  1. Nationaal Park Drentsche Aa: Dit park biedt veel fietsroutes en paden die geschikt zijn voor fatbikes. Het park heeft een prachtig landschap met bosrijke gebieden en glooiende heidevelden.
  2. Gieten-Borger Route: Dit is een 43 km lange mountainbikeroute die loopt tussen de dorpen Gieten en Borger. De route biedt uitdagende paden met enkele technische stukken die geschikt zijn voor fatbikes.
  3. Dwingelderveld: Het Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied van West-Europa en biedt veel fietspaden. Er zijn verschillende routes die geschikt zijn voor fatbikes, waaronder de Hooghalen route en de Westerbork route.
  4. Balloërveld: Het Balloërveld is een uitgestrekt heidegebied met veel ruimte om te fietsen. Er zijn verschillende paden en routes die geschikt zijn voor fatbikes, waaronder de 20 km lange MTB-route Balloërveld.

Voordat je gaat fietsen, is het altijd goed om te controleren of er geen beperkingen zijn op de paden en routes die je wilt nemen. Het kan zijn dat sommige paden niet geschikt zijn voor fietsen in de wintermaanden vanwege weersomstandigheden.

Prijzen

De prijzen van e-fatbike rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-fatbike rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper rijden FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-152.5 uur
3uur€35,00 p.p.2-153.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-156.5 uur