e-chopper rijden Appelscha

E-chopper rijden Appelscha – de leukste en mooiste E-chopper tochten in Appelscha boek je natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij E-chopper rijden in Appelscha met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor E-chopper tochten / E-chopper verhuur in Appelscha: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn dinsdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 18.00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-chopper rijden in appelscha

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt E-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur E-chopper rijden, 3 uur E-chopper rijden en dagverhuur . U kunt met 2 tot 20 personen e-chopper rijden in Appelscha op onze locatie in Appelscha. Er starten elke dag 4 verschillende groepen met een E-chopper tocht door de prachtige omgeving van Appelscha!

E-choppertochten in appelscha

E-chopper rijden in Appelscha is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en kunt u op pad. Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur. De E-choppertocht is zonder begeleiding. Het besturen van een E-chopper is net als een gewone scooter en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van E-chopper rijden in Appelscha zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever E-chopper rijden in Appelscha combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper rijden AppelschaPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-202.5 uur
3 uur€35,00 p.p.2-203.5 uur
Dagverhuur€55,00 p.p.2-206/8 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van E-chopper rijden in Appelscha met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit luchtbuks schieten. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website Wheels For Fun

Waarom wheels for fun?

Wanneer u E-chopper wilt rijden in Appelscha Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van E-chopper’s ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen in Appelscha. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en E-chopper rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw E-choppertocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Appelscha!