e-fatbike Rijden Oosterwolde

E-fatbike rijden Oosterwolde – de leukste en mooiste e-fatbike tochten in de provincie Friesland natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-fatbike rijden in Oosterwolde met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-fatbike tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-fatbike rijden bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden, 3 uur e-fatbike rijden en Dagverhuur. U kunt met 2 tot 20 personen e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-chopper tocht door de prachtige provincie Friesland! 

e-chopper rijden in oosterwolde

E-fatbike rijden in Oosterwolde is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone elektrische fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van e-fatbike rijden Oosterwolde zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-fatbike rijden in Oosterwolde combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-fatbike rijden OosterwoldePrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-202.5 uur
2 uur€35,00 p.p.2-203.5 uur
Dagverhuur€55,00 p.p.2-206 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-fatbike rijden in Drenthe met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit e-fatbike rijden met klimbos, e-fatbike rijden met Gevangenis museum, e-fatbike rijden met een bezoek aan een bierbrouwerij of e-fatbike rijden met een lunch. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-fatbike wilt rijden in Oosterwolde, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbikes ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van onze kantine. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Oosterwolde. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbiketocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Oosterwolde!