e-fatbike Rijden friesland

E-Fatbike rijden Friesland – de leukste en mooiste e-fatbike tochten in de provincie Friesland natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-fatbike rijden in Friesland met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-fatbike tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E-fatbike rijden bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden en 3 uur e-fatbike rijden. U kunt met 2 tot 15 personen e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-fatbike tocht door de prachtige provincie Friesland! 

e-fatbike rijden in friesland

E-fatbike rijden in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van e-fatbike rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-fatbike rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-fatbike rijden FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-152.5 uur
3 uur€35,00 p.p.2-153.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-156.5 uur

Arrangementen bij Wheels For Fun

De arrangementen bij Wheels For Fun, zijn combinaties van een e-fatbike tour en een unieke activiteit. Activiteiten die uniek zijn voor onze omgeving! Wij hebben een aantal arrangementen speciaal voor je samengesteld. Zo kun jij genieten van een Puzzeltocht, Gevangenis Tour en onze Klimbos Tour.  Wil jij meer weten over onze arrangementen, dan kun jij altijd contact opnemen voor vragen.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-fatbike wilt rijden in Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbike’s ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen in Friesland. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbiketocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!