e-fatbike verhuur

E-fatbike verhuur – de leukste en mooiste e-fatbike tochten in de provincie Friesland/Drenthe boek je natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij e-fatbike rijden in Drenthe met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e- fatbike tochten in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

E- fatbike verhuur bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-fatbike . Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-fatbike rijden. Maak uw keuze tussen
2 uur e-fatbike rijden, 3 uur e-fatbike rijden en Dagverhuur rijden. U kunt met 2 tot 20 personen e-fatbike rijden in Friesland/Drenthe op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-fatbike tocht door de prachtige provincies Friesland/Drenthe! 

e-fatbike verhuur in Friesland/drenthe

E-fatbike verhuur in Friesland/Drenthe is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein. Gaat dit goed, dan vervolgen u de weg naar openbare fietspaden in de natuur. De tocht is onbegeleid. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone elektrische fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van E-fatbike verhuur zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever een E-fatbike huren in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-fatbike verhuurPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-172.5 uur
3 uur€25,00 p.p.2-173.5 uur
Dagverhuur€55,00 p.p.2-176/8 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-fatbike verhuur met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit een klimbos tour.  Wilt u dit arrangement boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website Wheels For Fun.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-fatbike wilt huren in Oosterwolde, Friesland/Drenthe bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbikes ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij ons waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland/Drenthe. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbike tocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun !