Familieuitje friesland

Familieuitje Friesland op de E-fatbike – de leukste en mooiste familieuitje e-fatbike tochten in de provincie Friesland natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij met je familieuitje  e-fatbike rijden in Oosterwolde met je familie? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor familie e-fatbike tochten in Friesland: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 18:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

familieuitje  in friesland

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden met je familie op een e-fatbike. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt familieuitje e-fatbike rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden, 3 uur e-fatbike rijden en Dagverhuur. U kunt met 2 tot 20 personen e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-chopper tocht door de prachtige provincie Friesland! 

familieuitje in friesland

Met je familieuitje E-fatbike rijden in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare on-off road fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone elektrische fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van familieuitje e-fatbike rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever met je familie e-fatbike rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-Fatbike Familieuitje FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-202.5 uur
2 uur€35,00 p.p.2-203.5 uur
Dagverhuur€50,00 p.p.2-206 uur

Arrangementen familieuitje

Arrangementen zijn combinaties van familieuitje e-fatbike rijden in Friesland met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit familieuitje e-fatbike rijden met klimbos, familieuitje e-fatbike rijden met Gevangenis museum, familieuitje e-fatbike rijden met een bezoek aan een bierbrouwerij of familieuitje e-fatbike rijden met een lunch. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u familieuitje e-fatbike wilt rijden in Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbikes ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw familie maar eerst wilt lunchen kunt u terecht in onze kantine. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw familieuitje e-fatbiketocht voor uw familie vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!