Hoe ga ik op ontdekking met de e-fatbike door de Kale Duinen van het Drents-Friese Wold?

Het verkennen van de Kale Duinen van het Drents-Friese Wold op een e-fatbike kan een geweldige manier zijn om de natuurlijke schoonheid van het gebied te ervaren. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen:

  1. Huur een e-fatbike: Als je geen eigen e-fatbike hebt, kun je er een huren bij Wheels for Fun.
  2. Plan je route: Er zijn verschillende routes die je kunt nemen in de Kale Duinen, afhankelijk van je vaardigheden en interesses. Wheels for Fun heeft diverse routes voor je beschikbaar.
  3. Draag de juiste uitrusting: Zorg ervoor dat je geschikte kleding en schoenen draagt ​​voor het fietsen in het terrein. Draag ook een helm en overweeg om andere veiligheidsuitrusting, zoals kniebeschermers en elleboogbeschermers, te dragen.
  4. Neem voldoende water en snacks mee: Het kan warm en droog zijn in de Kale Duinen, dus zorg ervoor dat je voldoende water meeneemt om gehydrateerd te blijven. Neem ook snacks mee om je energie op peil te houden.
  5. Wees bewust van je omgeving: Fiets verantwoord en respecteer de natuurlijke omgeving. Blijf op de aangewezen paden en neem je afval mee.
  6. Geniet van het uitzicht: De Kale Duinen hebben een uniek en prachtig landschap. Neem de tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht terwijl je fietst.
  7. Wees voorbereid op verschillende omstandigheden: Het kan voorkomen dat je verschillende omstandigheden tegenkomt, zoals zand, modder of oneffen terrein. Wees voorbereid om je rijstijl aan te passen aan de omstandigheden en zorg ervoor dat je altijd de controle hebt over je e-fatbike.

E-fatbike rijden bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een e-chopper. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt e-chopper rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden en 3 uur e-fatbike rijden. U kunt met 2 tot 15 personen e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een e-fatbike tocht door de prachtige provincie Friesland! 

e-fatbike huren in Friesland

E-fatbike rijden in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.