Hoeveel kost het om een e-bike te huren?

De kosten van het huren van een e-fatbike hangen af van een aantal factoren zoals de duur van huur en met hoeveel personen u een e-fatbike wilt huren. 

De prijzen van e-fatbike rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever e-fatbike rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

E-chopper rijden FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
2 uur€25,00 p.p.2-152.5 uur
3 uur€35,00 p.p.2-153.5 uur
6 uur€50,00 p.p.2-156.5 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-fatbike rijden in Friesland met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit e-fatbike rijden met een bezoek aan het Gevangenis Museum te Veenhuizen. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-fatbike wilt rijden in Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbike’s ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen in Friesland. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbiketocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!