Bedrijfsuitje Drenthe – Wilt u ook een geweldig bedrijfsuitje in Drenthe met uw complete team? Teambuilding is zeer belangrijk voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en wordt vaak gelinkt aan een verhoogde productiviteit. Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in de provincie Drenthe, kunt u het beste even komen kijken bij Wheels For Fun : voor de leukste e-chopper tochten in de open natuur!

Een personeelsuitje in Drenthe is altijd goed geregeld, en zeker bij Wheels For Fun in Oosterwolde. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en kunnen tot 23 personen begeleiden per e-chopper tocht. Er starten elke dag e-chopper tochten, op de volgende tijden:

Start e-choppertochten, vehuur Drenthe
AanvangStart tocht
10:0010:30
12:0012:30
14:3015:00
16:3017:00

Bent u ook benieuwd naar de vele mogelijkheden voor een teamuitje in Drenthe? Op deze pagina leggen wij u precies uit wat u kunt verwachten bij het bedrijfsuitje Drenthe.

Activiteiten Drenthe – wheels for fun

Activiteiten zijn in Drenthe nooit ver van u vandaan: het is een zeer bosrijke provincie, die bekend staat om zijn prachtige natuur, fietspaden en mooie bossen en heerlijke open ruimtes. Het is daarom ook niet voor niets dat veel bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje Drenthe! Vaak zie je dat bedrijven maar één activiteit kunnen ondernemen bij een bedrijf en voor de volgende activiteit Drenthe weer helemaal moeten doorkruisen. Wheels For Fun is dé plek om uw bedrijfsuitje Drenthe te vieren, aangezien wij veel diverse activiteiten voor uw personeel kunnen verzorgen.

Bedrijfsuitje Drenthe Prijs

De prijs van een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Drenthe is variabel, dat wil zeggen: het hangt ervan af wat voor activiteiten u wilt doen en met hoeveel personen u langskomt. Over het algemeen is een grotere groep altijd goedkoper uit! Dus, waar wacht u nog op? Bekijk de prijzen van de verschillende activiteiten in Drenthe en boek snel uw teamuitje bij Wheels For Fun!

Activiteiten (Drenthe)DuurPrijs
E-Chopper rijden1 uur20 pp.
E-Chopper rijden2 uur25 pp.
E-Chopper rijden3 uur35 p.p.
E-Chopper + buksschieten3 uur39,50 pp.
e-chopper rijden + Indoor fun3 uur32,50 pp.

*In deze tabel worden alle activiteiten uitgelicht. Wilt u meer informatie over de leukste dingen om te doen met een grote groep? Lees dan snel verder!

E-chopper rijden tours verhuur

Uiteraard kunt u bij Wheels For Fun heel goed e-chopper rijden. Wij hebben een groot aantal e-choppers direct beschikbaar en kunnen prachtige e-chopper tochten voor u organiseren door de vrije natuur! De tochten voeren u en uw personeel over prachtige fietspaden, zodat u lekker kunt rijden in de open lucht. Kies tussen 1 uur e-chopper rijden, 2 uur e-chopper rijden en 3 uur e-chopper rijden. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina’s, of neem contact met ons op. Wist u dat u in het bedrijfsuitje Friesland ook e-chopper rijden kunt combineren met de volgende activiteiten?

E-chopper rijden + Diverse Activiteiten (Drenthe)

U kunt kiezen voor e-chopper rijden en een combinatie van de volgende dingen: luchtbuks schieten, racesimulator (virtueel), airhockey, flipperen, poulen en darten. Deze activiteiten zijn vooral leuk om te doen wanneer u met een grote groep bent! Wissel de verschillende spelletjes af en speel kleine toernooitjes tegen elkaar. Zeer goed voor de teambuilding! Dit arrangement is vanaf 10 personen, maar is geschikt voor groepen tot 40 personen. Komt u met een grote groep? Vraag dan snel een offerte op maat aan!

Bedrijfsuitje Drenthe – Kom Langs bij wheels for fun!

Het beste bedrijfsuitje Drenthe – die boekt u natuurlijk gewoon bij Wheels For Fun ! U kunt tevens ook vergaderen en daarna heerlijk lunchen en e-chopper gaan rijden in de vele natuurgebieden van Drenthe. Bekijk voor meer informatie onze zakelijke pagina op de website, of neem contact op met een van onze instructeurs. Drenthe Bedrijfsuitjes: Die regelt u bij Wheels For Fun: de plek voor teambuilding, ontspanning en even lekker weg in eigen land met uw eigen personeel.

[pirate_forms]