Photobooth bij bruiloft – photobooth huren trouwerij? 

Het huren van een photobooth voor je bruiloft voegt een uniek en onvergetelijk element toe aan de viering. Hier zijn enkele redenen waarom het huren van een photobooth een geweldige keuze is voor jouw speciale dag:

  1. Entertainment voor Gasten: Een bruiloft is een feestelijke gelegenheid, en het is belangrijk om je gasten te vermaken. Een photobooth zorgt voor een leuke en interactieve activiteit, waarbij gasten grappige en spontane foto’s kunnen maken. Het breekt het ijs en creëert een ontspannen sfeer.
  2. Herinneringen Vastleggen: Je bruiloft is een moment om te koesteren, en een photobooth legt deze speciale dag op een unieke manier vast. Gasten kunnen persoonlijke en emotionele momenten vastleggen, en ze krijgen direct afdrukken als tastbare herinneringen.
  3. Gepersonaliseerde Ervaring: Photobooths kunnen worden aangepast aan het thema en de stijl van je bruiloft. Voeg gepersonaliseerde achtergronden, fotokaders en rekwisieten toe die passen bij de kleuren en sfeer van je bruiloft, waardoor de photobooth naadloos integreert in de decoratie.
  4. Gasten Betrekken: Een photobooth is een geweldige manier om gasten te betrekken bij het feest. Het is een sociale activiteit waar vrienden en familie samen plezier kunnen hebben. Het zorgt ook voor spontane ontmoetingen en nieuwe vriendschappen tussen gasten.
  5. Bruiloftsbedankjes: De fotoafdrukken van de photobooth kunnen dienen als persoonlijke bruiloftsbedankjes voor je gasten. Ze krijgen niet alleen een aandenken aan de bruiloft, maar het geeft ook een gevoel van waardering voor hun aanwezigheid.
  6. Gemak van Installatie en Bediening: Het huren van een photobooth is eenvoudig en vereist minimale inspanning van het bruidspaar. De booth wordt geïnstalleerd door ons zodat jullie zorgeloos hiervan kunnen genieten op jullie trouwerij.
  7. Online Delen: Gasten kunnen hun foto’s vaak digitaal opslaan en delen op sociale media, waardoor de bruiloft een bredere online aanwezigheid krijgt. Dit vergroot de betrokkenheid en deelname, zelfs voor degenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

In conclusie biedt het huren van een photobooth een combinatie van entertainment, persoonlijke herinneringen en interactie voor zowel het bruidspaar als hun gasten, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de festiviteiten van de bruiloft.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

PHOTOBOOTH BASIS
Inclusief 108 foto’s
Per 6 uur
Exclusief brengen/halen
Inclusief props
Prijs € 219.00,- incl. 21% BTW

Nu boeken

PHOTOBOOTH extra
Inclusief 216 foto’s
Per 6 uur
Exclusief brengen/halen
Inclusief props
Prijs € 249.00,- incl. 21% BTW

Nu boeken

VERVOER (brengen/halen)
We verhuren onze photobooth binnen een straal van 50 km.
Binnen een straal van 25 km gratis
Meer als 25km  € 25,00,- incl. BTW