Een Photobooth voordelig huren? 

Het organiseren van een evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een ander speciaal moment is, vereist aandacht voor elk detail om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijke tijd hebben. Een geweldige manier om een leuke en interactieve sfeer te creëren, is door een photobooth te huren. Een photobooth is niet alleen een leuke toevoeging aan je evenement, maar het zorgt ook voor tastbare herinneringen die je gasten mee naar huis kunnen nemen.

Voordelen van het huren van een photobooth:

  1. Entertainment voor Gasten: Een photobooth voegt een element van plezier en entertainment toe aan je evenement. Gasten kunnen spontane foto’s maken, zich verkleden met bijgeleverde rekwisieten/props en samen lachen voor de camera. Het creëert een losse en gezellige sfeer.
  2. Tastbare Herinneringen: Foto’s zijn tastbare herinneringen die gasten kunnen koesteren. Met een photobooth kunnen ze direct afdrukken van hun foto’s ontvangen, waardoor ze een aandenken hebben aan het evenement.
  3. Personalisatie: Photobooths zijn aanpasbaar aan jouw evenement. Voeg gepersonaliseerde achtergronden, fotolay-outs en thema-rekwisieten toe om de photobooth te laten aansluiten bij de stijl van jouw feest.
  4. Eenvoudige Installatie en Bediening: Het huren van een photobooth is eenvoudig en stressvrij. De photobooth wordt voor je evenement geïnstalleerd en later weer opgehaald. Gasten kunnen de booth zelf bedienen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.
  5. Online Delen: Naast fysieke afdrukken kunnen foto’s vaak ook digitaal worden opgeslagen en gedeeld op sociale media. Dit vergroot de exposure van je evenement en zorgt ervoor dat anderen kunnen meegenieten.

Conclusie: Een photobooth huren is een slimme keuze om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Het biedt niet alleen vermaak voor gasten, maar ook blijvende herinneringen. Overweeg het huren van een photobooth voor je volgende evenement en zie hoe het een glimlach op het gezicht van je gasten tovert terwijl ze creatieve en vrolijke momenten vastleggen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

PHOTOBOOTH BASIS
Inclusief 108 foto’s
Per 6 uur
Exclusief brengen/halen
Inclusief props
Prijs € 219.00,- incl. 21% BTW

Nu boeken

PHOTOBOOTH extra
Inclusief 216 foto’s
Per 6 uur
Exclusief brengen/halen
Inclusief props
Prijs € 249.00,- incl. 21% BTW

Nu boeken

VERVOER (brengen/halen)
We verhuren onze photobooth binnen een straal van 50 km.
Binnen een straal van 25 km gratis
Meer als 25km  € 25,00,- incl. BTW