vergaderen en e-fatbike Rijden friesland

Vergaderen en E-Fatbike rijden Friesland – het leukste en mooiste vergader en e-fatbike arrangement in de provincie Friesland natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij vergaderen en e-fatbike rijden in Friesland met je bedrijf, personeel? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor vergaderen en e-fatbike in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn vrijdag tot en met zaterdag elke dag geopend van 10:00 tot 18:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

Vergaderen en E-fatbike rijden bij wheels for fun

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat vergaderen en e-fatbike rijden. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt vergaderen en e-fatbike rijden. Maak uw keuze tussen 2 uur e-fatbike rijden en 3 uur e-fatbike rijden. U kunt met 2 tot 20 personen vergaderen en e-fatbike rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde.

vergaderen en e-fatbike rijden in friesland

Vergaderen en E-fatbike rijden in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein . Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur van Friesland. De tocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-fatbike is net als een gewone fiets en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van vergaderen en e-fatbike rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze.

E-chopper rijden FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
Vergader arrangement€55,00 p.p.2-159 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van e-fatbike rijden in Friesland met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit e-fatbike rijden met een bezoek aan het Gevangenis Museum te Veenhuizen. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u vergaderen en e-fatbike wilt rijden in Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbike’s ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen in Friesland. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbiketocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!