Wat is een e-fatbike?

Een e-fatbike is een type elektrische fiets met extra dikke banden, die zijn ontworpen om op ruw terrein te rijden, zoals sneeuw, zand en modder. De term “fat” verwijst naar de brede banden, die vaak tussen de 3,8 en 5 inch breed zijn en een groter contactoppervlak met de grond bieden dan traditionele fietsbanden.

Een e-fatbike is uitgerust met een elektrische motor en een batterij, waardoor je gemakkelijker over ruw terrein kunt rijden en grotere afstanden kunt afleggen dan met een traditionele fiets. De elektrische motor ondersteunt de trappers en helpt je om sneller te rijden en heuvels op te gaan.

Een e-fatbike is populair bij fietsers die off-road willen rijden in extreme omstandigheden, zoals sneeuw, zand of modder, maar ook bij mensen die langere afstanden willen afleggen zonder al te veel moeite te doen.

Waarom wheels for fun?

Wanneer u e-fatbike wilt rijden in Friesland, bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van e-fatbike’s ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen in Friesland. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en e-fatbike rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse. arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw e-fatbiketocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun in Friesland!