Zaalverhuur oosterwolde

Zaalverhuur  Oosterwolde – de leukste en mooiste zaalverhuurin de provincie Friesland te Oosterwolde boek je natuurlijk bij Wheels For Fun. Wil jij een zaal huren in Oosterwolde met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor e-zaalverhuur in Oosterwolde: Wheels For Fun natuurlijk! Wij zijn dinsdag tot en met zondag elke dag geopend van 10:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

Zaalverhuur in oosterwolde

Bij Wheels For Fun kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u een zaal gaat huren. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u de zaal wilt huren. Maak uw keuze tussen minimaal 5 uur zaalverhuur, 8 uur zaalverhuur . U kunt met 25 tot 100 personen een zaal huren in Oosterwolde op onze locatie in Oosterwolde.

Zaalverhuur in oosterwolde

E-chopper rijden in Oosterwolde is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en kunt u op pad. Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare fietspaden in de natuur. De e-choppertocht is zonder begeleiding. Het besturen van een e-chopper is net als een gewone scooter en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

ZaalverhuurPrijs in €Aantal mensenDuur
5 uur€   40,00 p.p.25-605.5 uur
8 uur€ 320,00 p.p.25-608.5 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn mogelijk combinaties van zaalverhuur in Oosterwolde met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit E-Fatbike rijden. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website Wheels For Fun

Waarom wheels for fun?

Wanneer u een zaal wilt huren in Oosterwolde, Friesland bent u bij Wheels For Fun aan het juiste adres. Wij hebben naast een mooie zaal ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van ons. Hier is genoeg ruimte voor u beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien op de e-fatbike in de natuur van Oosterwolde. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw zaalverhuur voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Wheels For Fun!